Leidinggevende bediening
Bij Brasserie no 14 hebben wij een groot team, zowel in de keuken als in de bediening. Als leidinggevende bediening werk je mee binnen het team en ben je het aanspreekpunt voor het personeel in de bediening. Jij bent degene die de leiding heeft op de vloer.
Jij bent in staat om het team te motiveren en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen en het beste aan de gasten te geven. Je zorgt daarbij dat de dag goed verloopt voor zowel de gasten als het voor het personeel.
Wie ben jij?
- Je hebt ervaring binnen de horeca-branche;
- Je beschikt over leidinggevende kwaliteiten;
- Je bent 32 á 38 uur per week beschikbaar;
- Je hebt zeer goede communicatieve- en sociale vaardigheden;
- Je bent gastvrij, stressbestendig, collegiaal en hebt passie voor de horeca;
- Je hebt een helicopterview; je weet hoe je het overzicht kunt behouden en wanneer je bij moet springen om alles soepel te laten verlopen;
- Je bent flexibel: je bent bereid om ’s avonds, weekends en tijdens feestdagen te werken;
- Je denkt in oplossingen en niet problemen;
Wat bieden wij?
- Een prettige en dynamische werkomgeving waarin eigen initiatief wordt gewaardeerd;
- Een boven marktconform salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
- Een uitdagende functie binnen een jong en dynamisch team;
- Een 4-daagse werkwerk voor 38 uur contract i.p.v. 5-daagse werkweek;
- Mogelijkheid om cursussen of trainingen te volgen om je kennis te verbreden.
Wat ga je doen?
- et team op de vloer aansturen en zorgen dat alles in goede banen wordt geleid;
- Meewerkend leidinggeven: waar nodig je collega’s ondersteunen en verlichting geven om goed de dag door te komen;
- Nieuw personeel opleiden en de fijne kneepjes van het vak leren;
- Je collega’s enthousiast motiveren;
- Je collega’s feedback geven waar nodig en aansturen op waar ze kunnen groeien en verder kunnen ontwikkelen;
- Zorgen dat alle gasten zich meer dan welkom voelen!
Waarom bij Brasserie No.14 werken?
Brasserie No. 14 is een jong en innovatief bedrijf. Wij proberen op een positieve manier ons personeel te motiveren en stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. De ontwikkeling van het team staat voorop, wij geloven erin dat dit zich ook vertaald in het plezier en de service naar onze gasten. Het is voor ons belangrijk dat de Brasserie bekend staat als een bedrijf waar jong en oud veel kunnen leren en waar een fijne (werk)sfeer is.